• header01
  • sentinel02

Virtualisatie

Kostenbesparende serverplatformen met hoge flexibiliteit en continuïteit

De afgelopen jaren is de kantoorautomatisering van bedrijven er heel anders uit komen te zien. De komst van smartphones en tablets stelt bijvoorbeeld andere eisen aan de e-mail voorziening. Ook bestanden moeten simpel en snel beschikbaar zijn op verschillende locaties. Hierdoor wordt er meer verwacht van de server in het lokale netwerk. Deze vormt een steeds centraler verzamelpunt en zodoende verhuizen er steeds meer servers naar het datacenter. De cloud. Eigenlijk een simpel principe en logisch gevolg, omdat de server hiermee letterlijk en figuurlijk centraal staat en beter benaderbaar is vanaf welke plek dan ook. Het lokale netwerk is hiervoor toch minder geschikt. De server functionaliteiten worden vanuit de cloud (datacenter) als een service aangeboden. In tegenstelling tot het verleden toen bedrijven de hardware en software zelf moesten aanschaffen.

AlmeerPC kan met beide situaties overweg. Zowel de server in het lokale netwerk als de functionaliteiten als service vanuit het datacenter. AlmeerPC maakt gebruik van een robuust en betrouwbaar netwerk met krachtige servers, die uitsluitend de gewenste diensten serveren. Voor een vast bedrag per maand en zonder verrassingen. Denk hierbij aan een volledige desktop omgeving maar ook aan bestandopslag, backup en e-mail. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken van een centrale oplossing vanuit de cloud.

Virtualisatie

Kostenbesparende serverplatformen met hoge flexibiliteit en continuiteit.

lees meer

Office 365

Voor een vast maandbedrag uw e-mail, documenten in de cloud.

lees meer

Hosted Voip

Voordelig bellen met uw eigen virtuele IP telefooncentrale.

lees meer

                 MCP(pms) 6

Almeer PC hanteert de Algemene Voorwaarden van ICT Office. Deze kunt u hier downloaden. Daarnaast maak AlmeerPC gebruik van een Ticket systeem voor alle aanvragen, verzoeken, technische ondersteuning, retouren en klachten. Klik hier om naar het Ticket syteem te gaan.