• header01
  • sentinel02

Office 365

Voor een vast maandbedrag uw e-mail, documenten in de cloud

Het is niet meer weg te denken: e-mail. Voor veel organisaties de belangrijkste applicatie om contact te onderhouden met collega’s, klanten en leveranciers. Zonder e-mail, geen omzet. Juist daarom is het belangrijk om de e-mail voorziening goed te regelen. Bij de meeste bedrijven draait er nog een mail- en bestandsserver in het lokale netwerk. Maar waarom niet uitbesteden?

Microsoft Office365 is het antwoord op het uitbesteden van e-mail en bestandsdeling op basis van de vertrouwde Office omgeving. Geen gedoe met licenties maar gewoon de gehele Office omgeving voor een vast bedrag per maand. Als een service en niet als een oplopende kostenpost in het lokale netwerk. AlmeerPC kan een transitieplan maken om de servers van het lokale netwerk om te zetten naar Office365. Informeer naar de mogelijkheden en wellicht zijn er een hoop kosten en ergernissen te besparen, zonder afscheid te nemen van de vertrouwde Office programma’s als Word, Outlook en Excel.

Virtualisatie

Kostenbesparende serverplatformen met hoge flexibiliteit en continuiteit.

lees meer

Office 365

Voor een vast maandbedrag uw e-mail, documenten in de cloud.

lees meer

Hosted Voip

Voordelig bellen met uw eigen virtuele IP telefooncentrale.

lees meer

                 MCP(pms) 6

Almeer PC hanteert de Algemene Voorwaarden van ICT Office. Deze kunt u hier downloaden. Daarnaast maak AlmeerPC gebruik van een Ticket systeem voor alle aanvragen, verzoeken, technische ondersteuning, retouren en klachten. Klik hier om naar het Ticket syteem te gaan.