• header01
  • sentinel02

Voip

Voordelig bellen met uw eigen virtuele IP telefooncentrale

Bellen over internet - Voice over IP (VoIP) - wordt al jaren aangeboden maar begint nu pas echt volwassen te worden. Er zijn nu diverse aanbieders in de markt, er zijn snellere internetverbindingen en het porteren van telefoonnummers gaat steeds makkelijker. De voordelen van VoIP zijn simpel: lagere kosten, minder beheer en maximale flexibiliteit.

Wanneer een telefooncentrale is afgeschreven, neem dan eens contact op met AlmeerPC. Het kan allemaal een stuk eenvoudiger en goedkoper. Er zijn veel mogelijkheden om over te stappen en AlmeerPC kan deze overgang geheel verzorgen. Inclusief het installeren en leveren van toestellen. Voor een start-up is de keuze helemaal simpel: start met VoIP en laat de telefonie meegroeien met je bedrijf zonder dure centrales. Bel ons!

Virtualisatie

Kostenbesparende serverplatformen met hoge flexibiliteit en continuiteit.

lees meer

Office 365

Voor een vast maandbedrag uw e-mail, documenten in de cloud.

lees meer

Hosted Voip

Voordelig bellen met uw eigen virtuele IP telefooncentrale.

lees meer

                 MCP(pms) 6

Almeer PC hanteert de Algemene Voorwaarden van ICT Office. Deze kunt u hier downloaden. Daarnaast maak AlmeerPC gebruik van een Ticket systeem voor alle aanvragen, verzoeken, technische ondersteuning, retouren en klachten. Klik hier om naar het Ticket syteem te gaan.