Over ons

Het moet werken!

Toen Robert Bizot in 2005 begon met zijn bedrijf, had hij nooit gedacht dat hij binnen 10 jaar meer dan 500 werkplekken en meer dan 50 servers in beheer zou hebben. Het is snel gegaan. Dit komt door de duidelijke visie die AlmeerPC hanteert bij haar IT diensten en oplossingen: het moet werken!

Bewezen oplossingen

De kracht van AlmeerPC is dat er wordt gewerkt met bewezen oplossingen. Oplossingen waarvan AlmeerPC weet dat het werkt. Het verschil maak je in het MKB namelijk niet door met de laatste of duurste techniek te werken. Verschil maak je door de juiste oplossingen te bieden, die maximaal aansluiten bij de bedrijfsvoering van een klant. Leveren wat nodig is; niks meer en niks minder.

No nonsense

De no nonsense aanpak van AlmeerPC is een succes. Veel bedrijven uit diverse branches weten AlmeerPC te vinden. Specifiek in de vastgoed sector en advocatuur is AlmeerPC voor veel bedrijven een vaste waarde. Maar ook in de mode industrie en bij diverse garages. AlmeerPC is dus een echte MKB dienstverlener en weet wat de verwachtingen zijn: omzet wijkt voor alles, dus de IT moet draaien en zonder zorgen zijn.

Breed aanbod

Er is niet één oplossing of één manier van werken. Juist de samenstelling van verschillende systemen en de samenhang tussen bijvoorbeeld smartphone, tablet en bestandsopslag is belangrijk. AlmeerPC beperkt zich zodoende niet tot één oplossing, er zijn altijd meerdere opties mogelijk. Hierbij kan AlmeerPC diverse diensten leveren, van uitsluitend systeembeheer tot hardware, software en cloud oplossingen. Of een lokale server. Niks moet, alles kan. Als het maar werkt.

Kennismaken AlmeerPC

is een betrouwbare IT dienstverlener voor het MKB. Met ruime ervaring. Door een duidelijke visie, een no nonsense aanpak en een breed aanbod vormt AlmeerPC een prettige partner voor de IT. Neem gerust contact op om kennis te maken. Dit is vrijblijvend en zonder verdere kosten. Wie weet ontstaat er een mooie samenwerking!