Over Ons

"Een passende oplossing voor ieder ICT vraagstuk"

Bewezen oplossingen

De kracht van Almeer IT is dat er wordt gewerkt met bewezen oplossingen. Oplossingen waarvan Almeer IT weet dat het werkt. Het verschil maak je in het MKB namelijk niet door met de laatste of duurste techniek te werken. Verschil maak je door de juiste oplossingen te bieden, die maximaal aansluiten bij de bedrijfsvoering van een klant. Leveren wat nodig is; niks meer en niks minder.

No nonsense

De no nonsense aanpak van Almeer IT is een succes. Veel bedrijven uit diverse branches weten AlmeerPC te vinden. Specifiek in de vastgoed sector en advocatuur is Almeer IT voor veel bedrijven een vaste waarde. Maar ook in de mode industrie en bij diverse garages. Almeer IT is dus een echte MKB dienstverlener en weet wat de verwachtingen zijn: omzet wijkt voor alles, dus de IT moet draaien en zonder zorgen zijn.

Breed Aanbod

Breed aanbod

Er is niet één oplossing of één manier van werken. Juist de samenstelling van verschillende systemen en de samenhang tussen bijvoorbeeld smartphone, tablet en bestandsopslag is belangrijk. Almeer IT beperkt zich zodoende niet tot één oplossing, er zijn altijd meerdere opties mogelijk. Hierbij kan Almeer IT diverse diensten leveren, van uitsluitend systeembeheer tot hardware, software en cloud oplossingen. Of een lokale server. Niks moet, alles kan. Als het maar werkt.

Kennismaken Almeer IT

ALmeer IT is een betrouwbare IT dienstverlener voor het MKB. Met ruime ervaring. Door een duidelijke visie, een no nonsense aanpak en een breed aanbod vormt Almeer IT een prettige partner voor de IT. Neem gerust contact op om kennis te maken. Uiteraard vrijblijvend en zonder verdere kosten of verplichtingen. Wie weet ontstaat er een mooie samenwerking!

Kennismaking
Live chat offline